Presentació del taller

Presentació del taller

Benvingut al nostre lloc web Centre de Gravure (Ex libris) de Céret.

El nostre taller es troba a una antiga granja anomenada La Grange. Compta amb una gran premsa en un bonic lloc facilitat per l’Ajuntament de Ceret i recolzat pel Consell General.

Som una associació formada per una vintena d’artistes del gravat professionals i principiants que utilitzem tècniques ben diferents entre nosaltres, però que volem compartim el nostre saber i passió en promoure el coneixement i la pràctica del gravat tant a la nostra regió com internacionalment.

Tenim un programa d’activitats que consta de tallers guiats, tallers oberts, residències d’artistes, tallers i exposicions locals i internacionals.

Els membres del Centre de Gravure de Céret participem en alguns dels esdeveniments culturals de la zona com són el Festival du Livre, Balades en Terre d’artiste i Fête de l’Estampe.

Cada any organitzem una trobada amb un taller de gravat estranger que consisteix en un intercanvi d’exposicions entre els dos tallers. Les nostres exposicions tenen lloc a la Médiathèque Ludovic Massé de Ceret i al nostre Centre de Gravure de Céret.

Tant si ets un afeccionat com un professional, un artista reconegut o un principiant, ets benvingut al nostre taller i no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.
Annie Fforde, President

retour Accueil

Publicités